• stelkom banner-1
  • stelkom banner-2
  • stelkom banner-3
  • stelkom banner-4

S.Hramba

Ste čez noč izgubili vse pomembne poslovne podatke in dokumente?

Vas je doletela katastrofa, zaradi katere ne morete več normalno poslovati, stranke pa od vas pričakujejo normalno delovanje in odgovore?

Ukrepajte, preden bo prepozno!

S.Hramba je specializirana storitev za najvišjo raven spletnega varnostnega kopiranja in obnovitve podatkov. Ne glede na to, ali potrebujete spletno varnostno kopiranje podatkov iz strežnikov, distribucijskih omrežij, delovnih postaj ali prenosnih računalnikov, vam ponujamo ustrezno rešitev in zanesljivo tehnologijo, ki bo kos vašemu poslovanju.

Našim strankam in partnerjem želimo zagotoviti boljše, enostavnejše,
zanesljivejše in varnejše rešitve.

Sprotna, lokalna in oddaljena zaščita varnostnega kopiranja,
enostavno in učinkovito.

BREZ dodatnih STROŠKOV

Ni stroškov investicije, nadgradenj, prenosa, števila uporabnikov ali strojne opreme.

HITRA obnovitev - MINIMALEN vpliv na vaše poslovanje

Uporaba NAJNOVEJŠE enkripcije

Enkripcija takoj od začetka do konca procesa.

Administracija iz ENE lokacije

Kompletno upravljanje vseh procesov za vse uporabnike.

VAROVANJE PODATKOV

 

Ključni element naše storitve varnostnega kopiranja je zagotavljanje najvišje ravni varnosti in zanesljivosti.Preden se podatki pošljejo, so obdelani z uporabo najnovejše enkripcijske tehnologije in taki ostajajo tudi v hranjenju. Enkripcijski ključ ima samo stranka in vsi procesi so sledljivi. Pri izgubi enkripcijskega ključa ne obstaja možnost obnovitve teh podatkov. Varna povezava pa omogoča dodatno varnost med prenosom do mesta hranjenja.

SHRANJEVANJE PODATKOV NA ODDALJENI LOKACIJI

 

Podatke stisnemo in šifriramo in jih prenesemo na geografsko razpršena, varna podatkovna središča. Informacije se shranijo na varno lokacijo, brez stika s komerkoli na drugi strani. To zagotavlja, da so vsi vaši podatki zavarovani in obnovljivi z obstoječe lokacije ali iz centra za ponovno vzpostavitev po katastrofi.

ZMOGLJIVOST IN PRILAGODLJIVOST

 

Uporaba na več lokacijah, z obsegom do petabajtov. Tehnologija shranjevanja je optimizirana za visoko zmogljivost in prilagodljivost s posebno pozornostjo do varovanja podatkov. Arhitektura S.Hrambe omogoča naknadne nadgradnje in uvajanje novih tehnologij brez dodatnih stroškov.

BREZ PODVAJANJA PODATKOV

 

Omogočamo občutno krajši čas varnostnega kopiranja in manj prostora, potrebnega za shranjevanje. Ker količina podatkov raste eksponentno, se poslovni uporabniki soočajo s prenekaterimi izzivi upravljanja in varovanja teh podatkov. S.Hramba identificira in odstrani podvojene podatke na izvoru in po celi strukturi, vključno z oddaljenimi lokacijami/pisarnami in mobilnimi uporabniki.

VARNOSTNO KOPIRANJE
ODDALJENIH LOKACIJ

 

Dostop do varnostnega kopiranja s katere koli lokacije. S.Hramba zmanjšuje tveganje, stroške in operacijske napake povezave z varovanjem in obnovo podatkov na vaših oddaljenih lokacijah/pisarnah.

VARNOSTNO KOPIRANJE
ZA MOBILNE UPORABNIKE

 

Stalno samodejno varovanje podatkov na vseh mobilnih napravah. Med iskanjem storitev arhiviranja podatkov velikokrat pozabimo na mobilne naprave. Uporabniki shranjujejo vse več podatkov na svojih mobilnih napravah in s tem se izpostavljajo visoki verjetnosti izgube podatkov, če so na primer njihove naprave ukradene ali če se pokvarijo. S.Hramba neprestano in avtomatično shranjuje vaše podatke z mobilnih naprav, z visoko zmogljivo kompresijo podatkov in to ne vpliva na pretočnost uporabnikovega omrežja.

CENTRILIZIRANO UPRAVLJANJE

 

Upravljanje celotnega postopka varnostnega kopiranja s centralne lokacije. Ne potrebujete dodatne strojne opreme ali zaposlenega lokalnega IT osebja na oddaljenih lokacijah. Omogočamo upravljanje vseh procesov iz ene centralne lokacije. Od tam lahko vedno obnovite podatke iz katere koli varnostne kopije za katerokoli lokacijo potrebujete.

PODPORA ZA APLIKACIJE IN SISTEME

 

Nenehni razvoj podpore za nove aplikacije, podatkovne zbirke in računalniška okolja. Ne samo da podpiramo vse glavne aplikacije, podpiramo tudi mnogo drugih lokaliziranih ter specializiranih aplikacij in sistemov. Tesno sodelujemo z razvijalci programske opreme, da lahko nudimo optimizirane in zanesljive rešitve za shranjevanje podatkov, prilagojene različnim uporabam in željam naročnikov.

VARNO BRISANJE PODATKOV

 

Varno in dokončno brisanje podatkov ob koncu njihovega življenjskega cikla.

BREZ NEPREDVIDENIH STROŠKOV - FIKSNA CENA

 

Plačate le po količini uporabljenega prostora! Vse tehnologije in funkcije so vključene v vsako verzijo programa, brez dodatnih stroškov, in se avtomatično nadgrajujejo. Brez dodatnih stroškov tudi za več uporabnikov, arhivirajte, kolikor želite.

 

Za več informacij ali kratko predstavitev Vas vljudno vabimo, da nas pokličete.

Stelkom d.o.o. | Špruha 19, 1236 Trzin | Slovenija