O NAS

Stelkom je ponudnik telekomunikacijskih storitev s 15 letno tradicijo, ki s svojim hrbteničnim omrežjem povezuje vsa večja mesta po Sloveniji in tudi zunaj državnih meja. Stelkom zagotavlja vrhunske storitve na tehnično najkakovostnejšem dostopovnem omrežju v državi.

Naše storitve so osredotočene izključno na segment poslovnih odjemalcev, katerim pogodbeno zagotavljamo najvišji kakovostni nivo delovanja storitev. Kreiramo rešitve po meri naročnikov – smo fleksibilni in profesionalni. Naročnikom omogočamo visoko razpoložljivost in zanesljivost telekomunikacijskih storitev ter uporabo naprednih tehnologij za vse Slovenske in tudi mednarodne telekomunikacijske operaterje.

Stelkom je v lasti podjetja Eles d.o.o., ki je v državni lasti upravljalca slovenskega elektroenergetskega prenosnega omrežja – HSE d.o.o. ter štirih državnih podjetij za distribucijo električne energije (Elektro Celje d.d., Elektro Ljubljana d.d., Elektro Maribor d.d. ter Elektro Primorska d.d.).

POSLANSTVO

Stelkom je operater zanesljivih, kakovostnih in konkurenčnih IKT storitev v nacionalnem telekomunikacijskem omrežju elektroenergetskega sistema.

VIZIJA

Postati največji ponudnik elektronskih komunikacijskih storitev poslovnim uporabnikom v Sloveniji, glavni ponudnik IKT storitev v EES in centralna točka za upravljanje podatkov Smart Grid omrežij.

POMEMBNE PRELOMNICE

Širjenje povezav preko meja do vozlišč na Dunaju, v Milanu, Zagrebu ter novo vozlišče v Beogradu

Gradnja infrastrukture baznih LTE postaj na elektroenergetski infrastrukturi

Izvajanje telekomunikacijskih storitev za enega izmed globalnih ponudnikov tovrstnih storitev v naši regiji

Postali smo eden izmed najpomembnejših nosilcev državne telekomunikacijske infrastrukture HKOM ter omrežja Arnes

Projekt NEDO – vzpostavljanje širokega tehnološkega spektra različnih telekomunikacijskih povezav za tujega partnerja Hitachi

že 15 let povezani

KJE SMO

Špruha 19
1236 Trzin, Slovenija

POKLIČITE NAS

E - POŠTA